Кунжут 15 г ТМ "Впрок"

- В наявності
7,56 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Опис
Кунжутне насіння використовується для додання смаку і текстури выпечкам і салатних заправок. Кунжутне насіння входять до складу азіатських і східних спецій.
Горіховий смак насіння посилюється після обсмажування без масла, з постійним помішуванням, протягом 1-2 хвилин.
Застосовують кунжут і для виробництва тахинной пасти і халви.
В Японії та Китаї прийнято посипати кунжутним насінням овочеві страви і салати.
Гармонійно поєднується кунжут з рисом, яловичиною, з панірувальними сухарями для обсмажування риби або курки.
А в Корее основной приправой является Кунжутная соль – смесь размолотых обжаренных кунжутных семян и соли.
Но основное назначение кунжута в кулинарии – это получение кунжутного масла, ведь это одна из старейших и главнейших масличных культур.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Запас |
Країна виробник | Україна |
Вага | 15 г |
Склад | кунжут |
Користувальницькі характеристики | |
Натуральний продукт | ! |
Спеціальна упаковка | ! |
Інформація для замовлення
- Ціна: 7,56 ₴